fbpx

Leer in één dag het complete Scrum Framework. Deze training stoomt je klaar om het officiële Professional Scrum Master examen te doen via Scrum.org. PSM1 in één dag!

Scrum is een manier van samenwerken en organiseren binnen teams, waardoor projecten en teams succesvoller worden. Het framework is een middel om Agile kunnen zijn en werken. Scrum is eenvoudig te leren. De moeilijkheid zit in het diepere begrip van het onderliggende gedachtegoed en het durven toepassen. 

Tijdens deze workshoptraining wordt de deelnemer meegenomen door alle fases van Scrum. Aan de hand van een fictief voorbeeld wordt in teamverband Scrum in de praktijk gebracht. Na een introductie van Scrum worden de verschillende fasen 1 voor 1 doorlopen en zullen praktijkoefeningen worden gedaan.

Naast het leren van het Scrum Framework wordt in de training ook aandacht geschonken aan onderliggende principes, kritische succesfactoren en concrete voorbeelden.

“Mertine is een gedreven trainer met eindeloos veel energie. 
Ze voelt de groep goed aan en weet wanneer ze een discussie de ruimte moet geven of juist weer terug moet pakken. 
Haar interactieve methode zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen manier en tempo kan leren en dit maakt het alles behalve saai.”
Janna van en Muckhof

Business change consultant

ENKELE VOORDELEN VAN DEZE WORKSHOPTRAINING  

  • In 1 dag Scrum en Agile leren.
  • PSM1 in één dag. Alles leren om het Scrum.org PSM1 examen te kunnen doen.
  • Bij de meeste opleiders duurt deze training twee dagen, je bespaart dus geld.
  • De training vindt plaats op een Scrum manier, je kunt dus zelf onderwerpen inbrengen.
  • Aansprekende persoonlijke praktijk case.
  • Leren door te doen (simulatie).

 

Een uitstekende training! Goed qua opbouw en uitstekende combinatie van informatie verstrekking en praktische toepasbaarheid. Daarnaast heb je het op een uiterst prettige manier gegeven.
Rene van Haare

Business change consultant, Projectmanager

DUUR: 1 DAG (9:00-17:00 UUR)

INVESTERING: 500,- euro ex btw (inclusief koffie/thee, lunch, cursusboek)

LOCATIE: Omgeving Utrecht

DATA: 26 oktober 2021 of 13 december 2021

 

ALTERNATIEVE SCRUM TRAINING: Wil je team spirit genereren, vanuit verbinding en betekenis werken? Scrum inzetten om te werken vanuit een missie en een gezamenlijk doel?
Kijk dan eens bij deze training: Agile Scrum 2.0 Samen werken vanuit betekenis

“Spelenderwijze leer je in één dag praktisch omgaan met het Agile Scrum framework. Doordat de training wordt aangepast aan de leerdoelen van de gehele groep, zal ieder individu wat uit de training halen. De enthousiaste trainster maakt gebruik van oefeningen die relateren aan de praktijk, waardoor het oefenen voor het examen gemakkelijker gaat. Net als ik in één dag op de hoogte zijn van alle ins & outs van Agile Scrum? Dan is deze Agile Scrum booster een aanrader!.”
Roos Uffink

Consultant, Quint Wellington Redwood

Pin It on Pinterest

Share This