fbpx

Mercademy

De naam Mercademy komt voor uit de eerste 3 letters van de naam van de oprichtster MERtine en het woord Academy. Van oorsprong is een Academy een plek (een tuin) waar mensen bij elkaar kwamen om van elkaar te leren. Naar elkaar te luisteren. Elkaar te inspireren.

Dat is ook waar Mercademy voor staat. Mensen van elkaar laten leren. Gebaseerd op de kernwaarden: Zingeving, Gelijkwaardigheid en Ontwikkeling

Zingeving gaat over werken en leven vanuit je Purpose. Waarom ben je hier op aarde? Wat staat jou te doen, wat kun jij brengen? Dit heeft niet alleen betrekking op jou persoonlijk, maar ook op jouw organisatie & team. “Als je kunt leven en werken vanuit zingeving en betekenis… dan gebeuren er mooie dingen”

Gelijkwaardigheid zorgt ervoor dat er onbenut potentieel ruimte krijgt. In veel organisaties worden kennis en creativiteit vaak onvoldoende benut.
Door een andere manier van kijken en dialoog gaan mensen en organisaties betere resultaten boeken. “Ubuntu: Ik ben omdat wij zijn”

Ruimte geven aan ontwikkeling & ontplooiing is de core van Mercademy. Door middel van verschillende interventies zoals trainingen, workshops, coaching, retraites helpt Mercademy om mensen, teams en organisaties een nog betere versie van zichzelf te worden.
Aristoteles zie ooit “Verwondering is het begin van alle wijsheid”

Pin It on Pinterest

Share This