Mertine Middelkoop

Mertine Middelkoop

Eigenaar en Trainer

Mertine haar passie is om mensen en teams te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze met plezier werken en daardoor impact-vol kunnen zijn. Want ze gelooft, dat als je kunt leven en werken vanuit je passie (purpose), in verbinding bent met jezelf en anderen … dan gebeuren er mooie dingen.

“De wereld om ons heen wordt steeds complexer. De (IT) mogelijkheden en informatiestromen nemen alsmaar toe. Dit vergt een andere manier van kijken en samenwerken om succesvol te kunnen zijn.  Projecten en veranderingen anders vormgeven en uitvoeren vereist moed, openheid en vertrouwen. En dan het zomaar ineens meer opleveren dan van te voren bedacht.”

Mertine is Agile Scrum specialist, Dragon Dreaming projectmanager en geaccrediteerd workshops facilitation trainer.

Ze is gediplomeerd loopbaancoach voor mensen die toe zijn aan een nieuwe stap. En geef daarnaast trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Organisaties, teams en  cliënten faciliteert ze bij het krijgen van inzichten en het maken van keuzes.

Sociaal ondernemen:

Mertine: ‘Ik geloof in de kracht van sociaal ondernemen. In 2017 heb ik heel bewust de stap naar een eigen onderneming gezet, omdat ik mij te veel gebonden voelde door de organisatie waar ik toen voor werkte. Een mooi bedrijf, waar ik rollen als consultant, projectmanager en trainer heb vervult, maar ik wilde meer.
Ik wil kunnen samenwerken zonder gelijk over uurtarieven te hoeven nadenken. Gewoon iets leuks doen met elkaar om er samen van te leren of beter van te worden. Of een andere ondernemer kunnen aanbevelen ook als deze niet op een “Preferred Suplier” lijst staat, maar gewoon omdat die beter past of beter is.

Ik werk graag samen met partner bedrijven die een aanvulling zijn op hetgeen ik doe, op dezelfde golflengte zitten en we van elkaar kunnen leren en elkaar versterken.

Sociaal ondernemen betekend o.a. dat ik mijn kennis gratis deel. Dat doe ik o.a. in West Afrika waar ik train de trainers verzorg of op andere manieren mensen wil laten groeien. Of door mee te helpen aan de Geluksroute in Hilversum, waar particulieren en ondernemers met elkaar delen wat hun gelukkig maakt. Gewoon omdat het kan.

Sociaal ondernemen is voor mij: Anderen helpen om te groeien en ontwikkelen, zodat zij het verschil kunnen maken, met oog voor People, Planet, Profit en Purpose’

Contact: mertine@mercademy.nl

Wat anderen over haar zeggen:
Mertine is een gedreven trainer met eindeloos veel energie. Haar interactieve methode zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen manier en tempo kan leren (Janna)
De workshops van Mertine zijn leuk, leerzaam en anders dan andere workshops die ik heb gezien (Jeroen)

Pin It on Pinterest

Share This