fbpx

Partners:

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Alles is tenslotte met alles verbonden. Wij zijn allemaal een eigen geheel en tegelijk deel van een groter geheel.

De Partners met wie ik samenwerk geloven ook in de kracht van delen en verbinden. Ik sta altijd open voor het vergroten van samenwerkingsverbanden en daardoor verbinding.

Als er sprake is van een verbinding tussen mensen, in wat voor vorm van samenwerking dan ook, gebeuren er dingen die anders niet zouden gebeuren  

Jim Coleman

HWPConsulting & HWPtrainingen

HWP zorgt voor het vergroten van de slagkracht van uw organisatie.
HWP Consulting biedt praktische hulp bij het professionaliseren van project-, programma- en portfoliomanagement.
Door het uitlijnen van projectenorganisaties, het organiseren van PPM besluitvorming, het ontwikkelen van PM competenties, het bieden van interim project-, programma- en portfoliocapaciteit, coaching van organisaties en teams en persoonlijke coaching.

http://hwptraining.nl/
http://hwpconsulting.nl/

Soople

Vinden het hun verantwoordelijkheid om het nut en de toegevoegde waarde van self management bij mensen en organisaties onder de aandacht te brengen. 

Hun intrinsieke motivatie is om opdrachtgevers het wow gevoel geven bij self management, en dat kan alleen maar door continue hun verwachtingen te over treffen

Als het niet leuk is wordt het geen succes.

http://soople.eu/

Nthen!

nThen! levert gecertificeerde trainingen en business simulaties om te oefenen de theorie in de praktijk te brengen. Daarnaast levert ze ook train de trainers en opleidingsadvies aan (trainings-) organisaties op het gebied van project georiënteerd werken, servicemanagement en risicomanagement.
nThen! helpt bedrijven klantgericht en effectief te zijn door de inzet van Best Practice methodieken en aandacht te hebben voor houding en gedrag.

http://www.nthen.nl

Octopus Learning

Gepassioneerde trainers en facilitators die IT wil brengen naar de Mensen (People).
Zij doen dat door inhoudelijke en niet-inhoudelijke trainingen/workshops/business simulaties te verzorgen. Door deze te combineren zijn de interventies veel effectiever en de deelnemers vinden het ook nog veel leuker.

Octopus? 
De O staat voor Organisatie
C staat voor Cultuur (een belangrijk gegeven in organisaties en die laat zich niet snel veranderen)
T van Tools
O staat voor Operatie
staat voor Processen
U staat voor jou, immers het gaat om jouw dagelijkse praktijk
van Solutions

https://www.octopuslearning.nl

Verbinding is dé reden waarom we hier zijn, het geeft zin en betekenis aan ons leven.

Brené Brown

Pin It on Pinterest

Share This