fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gambia ontdekken reis

07/02/2024 - 14/02/2024

Tot jezelf komen en tegelijkertijd je horizon verbreden? Dit kan door deze inspiratiereis naar Gambia.  Een combinatie van retraite en training. Je ontwikkelt jezelf en tegelijkertijd help je mee aan ontwikkelingswerk.

  • Wil jij meer impact hebben?
  • Anderen laten groeien en stralen?
  • Bijdragen aan een betere wereld?

Dan is deze inspiratiereis naar Gambia reis helemaal geschikt voor jou.

Wat gaan we allemaal doen?

  • De lokale gebruiken en cultuur beleven.
  • Bezoek aan YepAfrica learning centre
  • Onderdompeling in diverse coaching werkvormen. Als deelnemer of om zelf later toe te passen. Denk aan o.a Systemisch werk, Transactionele analyse, Theory U
  • Plezier maken en lekker eten
  • Tijd om te ontspannen en reflecteren

In deze retraitetraining van 7 dagen ga je naar de bron. Want in Africa is al het leven ooit ontstaan. Om anderen te (bege)leiden is belangrijk om vooral jezelf te kennen. Jouw bron is de grootste kracht voor succesvol leiderschap en coaching. In Gambia ga je die vinden of opnieuw van energie voorzien.

Naast dat je jezelf ontwikkelt, help je ook mee aan ontwikkelingswerk. YEPafrica.org geeft trainingen & coaching aan jong volwassenen in ondernemerschap. Na de trainingen kunnen ze een eigen bedrijf starten of een baan vinden. Hierdoor is er minder jeugdwerkeloosheid (het grootste probleem van Africa) en gaan minderen jongeren proberen via de backway europa te bereiken.

Voor wie is deze reis geschikt?

Voor mensen die op zoek zijn naar meer betekenis in hun leven. Hun persoonlijke “Why” of Purpose. Je staat open voor nieuwe indrukken en ervaringen. Je hebt een week tijd om een heel persoonlijk cadeau aan jezelf te geven. Een cadeau dat na die week nog jaren impact gaat hebben.
Je gunt jezelf een week time-out.

Ga je mee op deze Inspiratiereis naar Gambia? Deze reis gaat al door bij 3 deelnemers en er kunnen er maximaal 5 mee.
NB We gaan alleen als het qua corona veilig is. Indien noodzakelijk verschuift deze reis in overleg met alle deelnemers naar november 2023 of maart 2024.

Dat datum kan nog wijzigen vanwege de vlieg mogelijkheden. Tui en Corendon vliegen niet alle dagen gedurende de week.

Meer informatie op https://www.mercademy.nl/masterclass-retraite-journey

Gegevens

Begin:
07/02/2024
Einde:
14/02/2024

Organisator

Mercademy

Pin It on Pinterest