fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mindfulness op werk voor Vektis medewerkers

4 oktober~09:00 - 15:00

mindfulness op werk

Workshop Mindfulness op werk

Mindfulness. Je hebt de term vast wel eens voorbij horen komen. Voor sommigen is dit een ‘ver van hun bed-show’ terwijl anderen er juist bij zweren. Mindfulness draait om het focussen op het hier en nu. Even alle werkdruk, deadlines en taken vergeten en rustig worden. Het helpt je om daarna weer vol energie het werk aan te gaan. Dat ga je terugzien in je werkpleziervitaliteit en productiviteit. En het mooiste: voor mindfulness hoef je geen dagdeel vrij te nemen. Het kan ook gewoon op werk en kost je slechts enkele minuten.

Mindfulness toepassen op je werk helpt tegen stress en soortgelijke klachten

Mindfulness is een gemoedstoestand die getypeerd wordt door bewustzijn van fysieke sensaties, gevoelens en gedachten. Zonder daarbij direct over te gaan tot handelen. Want dat is wat men vaak doet. Mindfulness is een krachtige manier om te ontspannen. Het kan je helpen bij het goed omgaan met werkdruk en het reduceren van stress en alle bijbehorende fysieke en mentale klachten. Dat helpt je om optimaal te presteren.

De ontspanning die mindfulness je kan bieden gunnen we iedereen. Het is ontzettend waardevol om af en toe even uit de mallemolen van het werk en leven te kunnen stappen. Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we je precies hoe we dat gaan aanpakken.

Inhoud van de workshop

Lees meer op de site van de aanbieder JobEducation

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online via Zoom

Organisator

JobEducation
Telefoon:
030 – 227 2404
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest