fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Live Your Purpose Opstellingen avond

18/09/2023~20:00 - 21:30

Vanwege het succes gaan we deze workshop weer herhalen. Een online opstellingen avond is een manier om bepaalde dynamieken zichtbaar maken op een luchtige manier.

Een opstelling avond is een hulpmiddel om te kijken naar hoe een systeem in elkaar zit. Jouw leven is ook een bepaald systeem. Net als het systeem van je familie, je werk of vrijetijdsclub waar je bij zit.

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek en dynamiek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waar mogelijkheden zitten voor ontwikkeling en groei.

Een opstelling ruimt eventuele onbewuste blokkades op en zorgt voor een positieve flow in het leven. En dit werkt online net zo krachtig als fysiek.

Hoe gaat een Opstellingen avond in zijn werk?

Een opstelling kan individueel gedaan worden. Dit doen we als we met een kleine groep zijn. Om de beurt zet iemand op zijn eigen bureaublad een aantal voorwerken neer die symbool staan voor iets of iemand. Door de voorwerpen te verplaatsen ga je merken dat er inzichten komen. Een andere vorm is dat ik als facilitator voor ieder een voorwerp neerzet. Dan bekijken we hoe iedereen zich verhoudt tot dit voorwerp/thema. Bijvoorbeeld geld, vrijheid of levensgeluk.


Hoe kun jij je inschrijven?

Elke maand is er een online bijeenkomst voor de programma deelnemers. Een workshop avond waarbij gemaakte stappen en inzichten worden gedeeld. Elkaar inspireren en geïnspireerd worden is het doel.
20:00-21:30 uur

Zie ook: Meer informatie over het Live Your Purpose programma

PS, als je inschrijft voor de challenge kun je een keer gratis mee doen met een workshopavond van het maandprogramma. https://www.liveyourpurpose.nl/challenge

Gegevens

Datum:
18/09/2023
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Online via Zoom

Organisator

LiveYourPurpose – Mercademy
E-mail
info@liveyourpurpose.nl
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest