fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Professional Scrum Master (PSM) via Computrain – Online

06/12/2021~09:30 - 07/12/2021~16:30

Online Scrum Master training

Professional Scrum Master (PSM)

In deze praktijkgerichte, intensieve, training worden alle aspecten van het scrumframework inzichtelijk gemaakt, zodat je na deze training scrum optimaal kunt inzetten binnen je organisatie. De training Professional Scrum Master (PSM) is een volledig door Ken Schwaber herziene versie van zijn oorspronkelijke opleiding Certified Scrum Master (CSM) (gecreëerd in 2002). Deze herziening vond plaats in het kader van de oprichting en verdere evolutie van Scrum.org.

Voor wie

Deze training is zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het scrumframework.

Aanpak

Het zeer intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit praktische opdrachten in teams, discussies en hands-on oefeningen. De ervaren scrumtrainer begeleidt je uitstekend in het leggen van de koppeling naar je eigen praktijk.

Voorkennis

Voor het volgen van de training is het gewenst dat de deelnemer beschikt over kennis van en/of ervaring op het gebied van (iteratieve) systeemontwikkeling, projectmanagement en het opstellen van softwarerequirements. Het is aanbevolen dat je de Scrum Guide (www.scrum.org/scrumguides) hebt gelezen en/of een of meerdere artikelen of boeken over scrum.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, officiële, Engelstalige studiemateriaal. Tevens beschik je over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Virtual classroom

Op afstand een klassikale training volgen, gegarandeerd op de voor jou meest praktische locatie? Dat kan dankzij onze Virtual Classroom. Je staat hierbij rechtstreeks in verbinding met de trainer en de groep, zonder dat je naar een fysieke leslocatie hoeft te komen. Dit scheelt een hoop reistijd, zonder dat de kwaliteit van de lessen er onder lijdt. Inmiddels is het overgrote deel van onze trainingen en opleidingen ook beschikbaar als Virtual Classroom.

Gegevens

Begin:
06/12/2021~09:30
Einde:
07/12/2021~16:30
Site:
https://www.computrain.nl/projectmanagement-it/agile/cursus-professional-scrum-master-psm.html

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Computrain
Telefoon
030 200 8244
E-mail
info@computrain.nl

Pin It on Pinterest