fbpx

Ontdek je Purpose tip: Gratis download

Wat zijn jouw unieke kernwaarden?

Toen ik eenmaal mijn kernwaarden wist, had ik een kompas in handen. Een richtingaanwijzer voor het makkelijker maken van persoonlijke keuzes. Om de juiste afslagen te nemen in het leven. Mijn kernwaarden werden mijn  gids op mijn zoektocht naar de bedoeling van mijn leven. Mijn bijdrage aan de wereld. Mijn kernwaarden zijn “betekenisvol, gelijkwaardigheid en ontplooiing”. 

Als je de kernwaarden oefening aanvraagt heb jij straks ook jouw unieke kompas in handen. De oefening wordt per email naar je toegestuurd. Voor de oefening zelf heb je alleen een stapel briefjes of post-its en een stift of pen nodig. En ongeveer 20 minuten de tijd.

Wellicht ten overvloede: er is in deze oefening geen sprake van ‘goed of fout’. Het gaat er om wat het beste bij jou past, wat jouw persoonlijke unieke waarden in het leven zijn.

Kernwaarden oefening aanvragen

* indicates required
NB als jouw email adres al bekend is bij ons, zie je (in het volgende scherm) een error en een verzoek om je profiel te updaten. Als je dit doet, ontvang je een email met een link om je voorkeuren bij te werken. Je kunt dan de kernwaarden oefening aanvinken en je profiel updaten. Je ontvangt per email de oefening.

Pin It on Pinterest