fbpx

Scrum werken zorgt meer werkplezier en tevreden klanten. Het samenhorigheidsgevoel wordt vergroot en de teamleden komen betere resultaten. Dit blijkt ook een interessant onderzoek van Google. Onderzocht is wat succesvolle teams met elkaar gemeen hebben. Scrum zorgt voor de noodzakelijke ingredienten hiervoor.

Scrum is een manier van samenwerken en organiseren binnen teams, waardoor projecten en teams succesvoller worden. Het framework is een middel om Agile kunnen zijn en werken. Scrum is eenvoudig te leren. De moeilijkheid zit in het diepere begrip van het onderliggende gedachtegoed en het durven toepassen. 

Tijdens deze Scrum voor teams workshop wordt de deelnemer meegenomen door alle fases van Scrum. Aan de hand van een fictief voorbeeld wordt in teamverband Scrum in de praktijk gebracht. Na een introductie van Scrum worden de verschillende fasen 1 voor 1 doorlopen en worden praktijkoefeningen gedaan.

Interactieve werkvormen
Scrum training workshop
“Ik begrijp nu beter wat andere teams en organisaties doen. En ik kan niet wachten om er binnen ons team zelf mee aan de slag te gaan.

INHOUD SCRUM VOOR TEAMS WORKSHOP

  • Kennis opdoen over wat Agile/Scrum is (het framework) en erop gericht om het achterliggende gedachtegoed gaan begrijpen.
  • Beter begrip krijgen van waarom en hoe andere organisaties of teams Scrum gebruiken.
  • Positioneren van tooling zoals Trello of Mural.
  • Reflecteren op de eigen manier van werken, waardoor men het  verder kan toepassen (of bewust niet) binnen het eigen werk.
“Ik merkte echt dat we meer een team werden.
Deze workshop heeft voor een stuk teambuilding gezorgd

DUUR: 1 DAG (9:00-17:00 uur)

INVESTERING: € 1.200,- per team euro (Exclusief btw, inclusief reiskosten en voorbereiding)

Minimaal 4, maximaal 10 deelnemers, want een Scrumteam heeft dit maximum (zie scrumguide).

LOCATIE: In overleg en ook online mogelijk

DATA: In overleg

“Prachtig hoe de praktische kant van Scrum werken verweven kan zijn met de menselijke factor.
Een holistische leiderschapsaanpak,
Ik ging naar huis met een boost energie en nieuwe inzichten..”

Pin It on Pinterest

Share This